Film i TV

Milica Mitrović najavila NOVI PROJEKAT – evo kada da ga očekujemo!

Oglasila se i oduševila fanove!

Zvanično je završena šesta sezona nejpopularnijeg rijaliti programa na ovim prostorima, “Zadruge”. Publika je imala devet mjeseci priliku da posmatra preko 70 takmičara i donese svoj konačni sud kada je riječ o pobjedniku.

Sinoć je titulu pobednice ponijela Aleksandra Nikolić, te je sa 50.000 evra otišla u svoj dom, bogatija i za verenika Filipa Cara. Tim povodom se oglasila i velika šefica, kreator ovog programa – Milica Mitrović, na svom Instagram profilu, piše Srbija Danas.

Milica je na svojim socijalnim mrežama iskazala zahvalnost svima koji su radili na ovogodišnjem projektu, ali i nagovestila da nas brže nego što što se nadamo, očekuje nešto sasvim novo i spektakularno.

– Veliko bravo i hvala svima koji su prethodnih 9 meseci radili i voljeli Zadrugu. Brže nego što možete i da zamislite, u ovoj režiji će se opet raditi – napisala je Milica Mitrović u opisu fotografije koju je podijelila i time najavila da nas očekuje novi projekat, kao što smo već napisali – veoma brzo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh