Film i TV

“ANA DOVODILA SI.OVATELJA I UBICU PRED MALOLJETNU DJECU”! Bivša zadrugarka RASKRINKALA Ćurčićevu!

Evo koga je još iznevjerila!

Ana Curcić - Novi

Ana Ćurčić zvanično je ušla u samo Superfinale Zadruge 6 prošle noći, a bivša zadrugarka Ermina Pašović imala je potrebu da žestoko oplete po njoj.

Uživo u emisiji u razgovoru sa voditeljkom Dušicom Jakovljević, Ermina je iznijela niz tvrdnji na račun Ćurčićeve, piše Srbija danas.

– Druže, ti si ga prije 20 godina dovela kući, imala je žensko i muško dijete koje su bili maloljetni, dovodiš si.ovatelja, ubicu, dro.iraša u kuću i onda kažeš da te je maltretirao? Ona je prevarila svoju najbolju drugaricu Šmizlu za ogromne pare – ispričala je Ermina uživo u emisiji.

Detaljnije u prilogu ispod.

@numida_meleagris CELA ERMININA IZJAVA O ANI CURCIC NA PROFILU U 4 DELA… #zvezdanzadruga #narodpita #anacurcic #erminapasovic #zadruga6 #zadruga__official #zadruga #smizla ♬ original sound – Biserka


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh