Film i TV

SANDRA ZGROŽENA DEJANOVIM PONAŠANJEM: Evo šta se dešavalo iza kamera u šimanovačkom studiju

Sve priznala.

Sandra Resic - Novi

Bivša zadrugarka i pjevačica Sandra Rešić pojavila se sinoć na promociji albuma Darka Lazića, a kao i obično, pred kamerama nije imala dlake na jeziku.

Sandra je prije nekoliko dana gostovala u emisiji posvećenoj Zadruzi, a u studiju je sa njom bio i njen bivši prijatelj iz pete sezone, Dejan Dragojević.

Njih dvoje ne kriju da od završetka prethodne sezone više nisu ni u kakvom odnosu, a u studiju se osećala određena tenzija.

Sandra je sada otkrila da li se nešto dešavalo iza kamera:

– Iza kamera je on bio ne znam gdje, a ja sam bila na totalno drugoj strani i sjedila sa Dušicom Jakovljević – kaže ona pred našim kamerama.

Sandra je ostala u bliskom prijateljskom odnosu i sa Stefanom Karićem, zadrugarom koji se sumnjiči da je prebio starletu Natašu Šaviju, i koji je prije nekoliko dana izašao iz pritvora, piše Srbija Danas.

Detalje njihovog razgovora je takođe otkrila, a o tome više možete čuti na snimku ispod:


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh