Film i TV

IPAK MU JE ONA NAJVEĆA LJUBAV – Dejan Dragojević priznao, a javnost se podijelila zbog njegovih osjećanja

Dejan Dragojević u emisiji “Amidži šou” govorio je o aktuelnim dešavanjima šeste sezone, ali i svom privatnom životu.

Na pitanje koju je devojku najmanje volio i molbu da ih poređa po prioritetu i intenzitetu ljubavi, Dragojević je pokušao da se izvuče, ali na kraju ipak dao odgovor.

– Mnoge moje djevojke ne znate, nisu iz javnog života. U rijalitiju sam imao samo dvije. Ako moram da biram, mislim da vremenski period govori sve. Najmanje sam volio ovu posljednju (Aleksandru Nikolić), sa njom sam bio dosta kraće nego sa onom drugom (Dalilom Dragojević). Određeni period sa kojim provedem neko vrijeme govori o nekom vidu količine ljubavi, ali to sve pada u vodu, sada imam novu djevojku – nasmijao se Dejan aludirajući na novu djevojku Jovanu sa kojom uživa već neko vrijeme.

Podsjetimo, Aleksandra se nedavno vjerila sa Filipom Carem, sa kojim ga je prevarila javno bivša žena Dalila Dragojević, a nakon rijalitija planiraju zajednički život u Crikvenici ali i proširenje porodice, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh