Film i TV

ANA PRETUČENA IZBAČENA, KRVAVA I GO.A – “Zvezdan ju je prebio, niko nije htio da joj pomogne!” Jezivi detalji

U novom izdanju emisije “Između dve vatre”, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas ugostili su prvi put nakon diskvalifikacije Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, kumu Ane Ćurčić, Milenu Kačavendu.

Ana Ćurčić - screenshot

Kačavenda je bez dlake na jeziku govorila o obezbjeđenju Ace Bulića koje štiti i nju i Aninu porodicu, pa otkrila da je prijavila policiji da je Zvezdan napustio Zadrugu, te da se oni osjećaju ugroženo, ali da ih čuva Bulić.

Pored toga ona je govorila o jezivim detaljima situacije koju je prošla sa Anom kada ju je kako ona kaže, Zvezdan prebio i go.u i krvavu izbacio na Trgu Republike, te da niko nije htio da im pomogne iako je zvala u pomoć, piše Srbija danas.

– Zvezdan je pretukao Anu i izbacio je na sred Trga Republike iz stana, ja sam tada zvala Moku, ja sam tada pozvala 10 muškaraca, niko nam nije pomogao. Znači, bez para smo bile sa tašnama, žena go.a, krvava na ulici i niko neće da dođe da nam pomogne. – rekla je Milena Kačavenda u emisiji koja vas očekuje večeras u 20h, a najavu onoga što ćete gledati i ekskluzivno prvo obraćanje Milene Kačavende Zvezdanu Slavniću, pogledajte klikom na linku ispod ovog teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh