Film i TV

ŠAVIJA JEDVA STOJI NA NOGAMA, MAJKA JE PRIDRŽAVA: Starleta sva u modricama stigla pred tužioca!

Nakon optužbi da ju je Stefan Karić pretukao, Nataša je došla da da svoju izjavu.

Stefan i Šavija - srbija danas

Starleta Nataša Šavija stigla je ispred Osnovnog javnog tužilaštva u Rumi, kako bi prvi put dala svoju izjavu povodom optužbi da ju je Stefan Karić brutalno prebio i nanio joj teške tjelesne povrede.

Kako je ispričala, Stefan ju je krvnički pretukao na jednoj svadbi u etno – selu “Vrdnička kula”, nakon čega je završila u Kliničkom Centru Vojvodina, gdje je i operisana.

Kako piše “Blic” Nataša se ispred tužilaštva pojavila u prisustvu majke, koja ju je sve vrijeme pridržavala jer otežano hoda, a masnice na licu i podliv oko oka su i dalje vidljivi.

– Utvrđena mi je bakterija enterokokus, imala sam temperaturu, dok se iz reza od operacije nenormalno gnojilo, CRP mi je bio 300, bila sam u septičnom stanju, kad sam došla u prave ruke, Bogu hvala i riješili su to i da komentariše kako sam ostala duže u bolnici nego što je trebalo? Ne pojavljujem se u sudu? Sramota! – rekla je Šavija nakon što je Stefanov otac, Osman Karić izjavio da se Šavija dva puta nije pojavila na sudu.

Podsjetimo, Stefan Karić se nalazi u pritvoru u Sremskoj Mitrovici, a otac ga redovno posjećuje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh