Film i TV

ANĐELINIM RODITELJIMA UOPŠTE NE SMETA ZVEZDAN – ljuti su na Anđelu zbog sramne krađe

Proslavljeni košarkaš u penziji Moka Slavnić gostovao je zajedno sa svojim sinom Zvezdanom Slavnićem i Anđelom Đuričić u emisiji kod Dalile Dragojević i Milana Miloševića.

Anđela i njeni roditelji - srbija danas

Milan je konačno pitao ono što zanima sve gledaoce Zadruge.

– Da li ste vi stupili u kontakt sa Anđelinim roditeljima. Javnost je saznala da situacija u njihovoj kući nije ni najmanje lijepa što se tiče prihvatanja veze sa Zvezdanom? Nju tek očekuje razgovor uživo.

– Demantovat ću te iz pouzdanih izvora. Ta osoba koja dobro poznaje njene roditelje mi rekla da situacija uopšte nije takva kako su mediji predsatvili. Ta kuća se prodaje pet godina. Uopšte nisu oni odlučili da prodaju kuću zbog Anđeline situacije u Zadruzi – rekao je Moka.

– Tako je – složila se Anđela.

– Nisam se čuo sa njima. To bi bilo neukusno. Oni su malo ljubomorni jer prisvajam Anđelu. Oni su imali amonizitet prema Zvezdanu iz opravdanih razloga – smatra Zvezdan, piše srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh