Film i TV

NIZAK UDARAC! Dok Ana leži račupane kose i doživljava nervni slom, Aleks joj zabola nož u leđa

Aleks Nikolić prišla je svom momku Filipu Caru te mu je tom prilikom otkrila šta joj je Sanja Grujić rekla o Ani Ćurčić i njenim suzama.

Ana i Aleksandra - srbija danas

Dok je pričala imala je samozadovoljni izraz lica.

– Kaže mi Sanja Grujić da je vidjela Anu Ćurčić kako leži, ima raščupanu kosu i nije joj dobro. Valjda joj Sanja priđe, ova je napu*i i kaže joj: “Valjda vidite da mi nije dobro i da sam u nervnom rastrojstvu”. Sanja nikome nije rekla osim Marku i meni i poslije toga kao: “Izvini”, a riba kao sjedila s nama…Totalno ludilo – rekla je Aleks.

Po mišljenju mnogih Aleksandra Nikolić i Ana Ćurčić su najveći favoriti za pobedu u šestoj sezoni rijalitija Zadruga koje će se održati osmog juna, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh