Film i TV

OKUPANI SUZAMA, NIJEMO ZAGRLJENI: Najemotivniji trenutak Anđele Đuričić i Moke Slavnića – plašim se izgubit će je

Najdirljiviji momenat do sada…

Moka i Anđela - screenshot

Zoran Moka Slavnić, gostovao je na jednoj televiziji sa svojim sinom Zvezdanom Slavnićem i njegovom izabranicom Anđelom Đuričić i tom prilikom se u razgovoru sa voditeljima dotakao mnogih tema.

Moka je govorio kako Ana nije bila pravi izbor za Zvezdana, te istakao koliko je srećan što je njegov sin baš odabrao Anđelu za djevojku. Dok je govorio na ovu temu, emocije su bile toliko jake da se rasplakao usred emisije, piše Srbija Danas.

– Moram da kažem da nikada nisam vidio nekoga ko je takav borac za ljubav poput Anđele – rekao je Moka Slavnić, a potom zaplakao.

Dirnuta i ganuta ovim prizorom, Anđela je ustala i zagrlila Moku koji je ronio suze, te su tako nekoliko sekundi stajali zagrljeni i uplakani.

– Vi kada plačete dok pričate o Anđeli, suze imaju jako veliku težinu. Ali čini mi se da su te suze, jer se plašite da Vaš sin neće uspjeti da je zadrži i da će otići – rekla je voditeljka.

– Ne, ja sam toliko emotivan. Ja ću uvijek biti tu za mog sina i ja mu želim samo najbolje. Siguran sam u njihovu ljubav! Volio bih da ostanu zajedno – rekao je Zoran Moka Slavnić.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh