Film i TV

“ANĐELI JE CURILA KRV IZ NOSA I IZ USTA!” Stravični detalji diskvalifikacije: Zadrugari očekuju ulazak Željka Mitrovića

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su diskvalifikovani nakon što je Anđela nasrnula na Maju Marinković te je odmah reagovala produkcija.

Anđela - srbija danas

Zvezdan je uletIo u Zadrugu sa šipkom, potom pobJegao, te je on istog jutra diskvalifikovan.

Međutim, mnogi se pitaju zašto Maja Marinković nije diskvalifikovana budući da je ona takođe nasrnula na Anđelu, doduše nakon što je Anđela nju prva udarila i čupala.

Sad, nekoliko dana nakon diskvalifikacije, zadrugari su u pušioni prepričavali jezive događaje, te dodali da očekuju ulazak Željka Mitrovića nakon nasilnih scena kojima su prisustvovali:

– Mislim da će da dođe Veliki šef večeras. Ljudi, ovo nije bilo ni prije njegovog ulaska, a kamoli kada je čovjek bio prije dvije nedjelje, lijepo obrazložio sve – rekla je Ana Spasojević, šokirana onim što je videla te zore:

– Branio čovjek krvnički ovo sve i ljude ovdje – nastavio je Nenad Lazić.

– Stao je na našu stranu i branio nas i preuzeo čovjek sve na sebe, da se ovako nešto desi poslije toga. Ovakva tuča i ovakvo s**nje se nije desilo ni prije nego što je on ušao. Znaš ti kako je izgledalo, Anđela, ovako curi joj krv iz nosa, iz usta – pričala je Ana.

https://www.instagram.com/reel/CsyMlOXo_DQ/?utm_source=ig_embed&ig_rid=66611ade-6ab4-41e2-8c9d-f67f6151f832

– Ja mislim da se dobar dio nije ni snimao – rekao je Nenad.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh