Film i TV

ZABILI JOJ NOŽ U LEĐA PRED KRAJ RIJALITIJA! Ana doživjela najveću izdaju – trese se, nije joj dobro!

Nije se nadala da će zaratiti sa njima!

Ana Ćurčić - screenshot

Ana Ćurčić je razgovarala sa Zoricom Marković i zajedno sa Slađom Lazić prepričala sukob koji je imala sa Miljanom Vračevićem i Žanom Miliković.

– Ja sam njemu rekla da prekidamo svaki kontakt, a onda je Žana umiješala, ali sam joj ja zatvorila vrata i ona je prekinula – pričala je Ana.

– Da, da – dodala je Slađa.

– Nakon toga smo Miljan i ja zarataili, pa se opet umiješala Žana i rekla kako ja mafijam, ja majka dvoje djece, sram je bilo. A onda mi je Miljan rekao jednu rečenicu koja je mene baš pogodila – pričala je Ana.

– Ona se tresla, a on joj opet došao ovdje, ona se čak i rasplakala – dodala je Slađa.

– Ja sam njemu govorila da me pusti na miru, tresem se, a Žana i Marko se smiju sve vrijeme. Ona se ponašala kao da njoj ne može niko ništa – dodala je Ana.

– Bila si Zoko u pravu za nju, sve što si rekla o njoj je istina – rekla je Slađa.

Podsjećamo, svih ovih mjeseci u rijalitiju Ana je bila u dobrim odnosima sa Miljanom i Žanom, te niko nije očekivao da će pred kraj “Zadruge” ući u sukob, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh