Film i TV

MAJA MARINKOVIĆ U KANDŽAMA SEKTE! Pronašli je ošamućenu, u UŽASNOM stanju: “Došao sam da je ČUPAM OD SOTONE!”

“Sjedila je tamo sva unezverena, zamućenog pogleda, blijeda i mršava!”

Maja Marinković - screenshot

Prijatelj Maje Marinković otkrio je da je zadrugarka bila dio sekte iz koje se jedva izvukla.

Kako on navodi, sve se dogodilo nakon raskida sa Markom Janjuševićem Janjušem, kada je zbog njene ranjivosti svako mogao da manipuliše njom.

– Sam bog me je poslao u jedan mračni noćni klub da obavim neki privatni posao, ali se ispostavilo da sam u stvari došao po Maju da je čupam od sotone – počeo je on za Svet, pa nastavio:

– Kada sam je vidio, sjedila je tamo sva ošamućena, zamućenog pogleda, bleda i mršava… U prvi mah sam pomislio da se dro.ira, ali mi je vlasnica kluba u strogoj tajnosti šapnula da je to opasna sekta i da kako znam i umijem vodim Maju što dalje od tih ljudi. Vjerujte mi da meni nije bilo svejedno jer taj čovjek koji je bukvalno stavio šapu na nju je izgledao kao neki vampir iz noći, koji satire sve pred sobom. Nisam smio ni da pomislim da upotrebim silu, već sam ih nekako, ni sam ne znam kako, ubijedio da Maja mora da pođe sa mnom jer je traži otac, i da hitno moraju da se vide. Pomenuo sam i da je Taki toliko uplašen, te da će uskoro zvati policiju ako mu se dijete ne vrati kući, pa nisu imali kud. Kada je pustio da je vodim, pao mi je kamen sa srca. Ona se nije opirala, vidjelo se da je i njoj laknulo, ali sve se to nekako dešavalo u podsvijesti, bila je potpuno pogubljena i slaba. Nakon toga, mjesec dana smo pazili na svaki njen korak, sve dok nismo bili sigurni da je bezbjedna. Kasnije je i sama shvatila da je mogla da bude žrtva bolesnika, međutim, ja i sada strepim za nju kad god je psihički rastrojena – rekao je izvor za pomenuti medij.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh