Film i TV

Bivši voditelj “Zadruge” Milan Milošević se oglasio povodom gašenja “Zadruge”!

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić je tražio od direktora “Pink” TV Željka Mitrovića da se ukine rijaliti “Zadruga”.

Milan Milošević - screenshot

Čelnik ružičaste televizije usvojio je ovaj predlog, te se tim povodom oglasio na društvenoj mreži Tviter.

– Na preporuku Predsjednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, donio sam odluku da u najkraćem mogućem roku, ne dužem od desetak dana, ukinem rijaliti program “Zadruga”. Vjerujem da je jedinstvo Srbije i procijena Predsednika Republike, važnija od svake vrste interesa “Pinka” i mog ličnog interesa!

Ovim povodom oglasio se bivši voditelj popularnog TV formata “Zadruga”, Milan Milošević.

Milošević se uključio u prenos uživo jedne poznate Instagram stanice i izrazio svoje nezadovoljstvo povodom ukidanja rijalitija koji ga je proslavio.

Karma! Karma! Iskreno da kažem, meni je jako žao jer je “Zadruga” dio mog života i mnogo toga mi je pored svega donijela… Tako da ja nemam trunke radosti zbog ove vijesti – istakao je Milan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh