Film i TV

ZVEZDAN SE PLAŠI ACE BULIĆA? Otkriveni DETALJI NASILJA iz spoljnog svijeta: “Niko nije znao, svi su šutjela!”

U emisiji “Između dve vatre”, autorki i voditeljki Nevene i Miljane Arsić u video produkciji portala Srbija Danas gostovala je bivša rijaliti učesnica Jovana Novakov Šmizla.

Aca i Ana - kurir.rs

Budući da je Anu Ćurčić ispratila u Zadrugu, Jovana nam je otkrila Anine detalje iz života sa Zvezdanom Slavnićem.

Podsjetimo, Ana je tokom učešća u Zadruzi pomenula i da je “neko čuva” napolju, te pozdravljala i Acu Bulića, svoju prvu ljubav iz djetinjstva, a onda su stigli i pokloni od njega.

Jovana je u emisiji prokomentarisala da je vrlo čudno da niko od Aninih prijatelja nije reagovao u spoljnom svijetu, niko nije znao da ona proživljava psiho-fizičko nasilje, kao što je govorila u rijalitiju, a sada kada je ona progovorila o tome u Zadruzi, odjednom svi komentarišu:

– Kakve veze ima sada Bulić sa cijelom ovom pričom, kao njen bivši dečko, ne razumijem? Sad kao ja se svađam sa mužem i pomenem bivšeg dečka. Ne znam šta je htjela da uradi sa tim, u stvari znam, da zaplaši Zvezdana, da – rekla je Jovana u emisiji “Između dve vatre”.

– Svaki dečko je ljubomoran na bivšeg sa kojim si nešto bitnije imala. – rekla je, a onda iznijela svoj stav da li misli da se Zvezdan plaši Bulića:

– Ne. Mislim da Bulića to ne zanima. Mislim da Bulića boli uho za cijelu priču i za rijaliti. Acu Bulića sam ja upoznala… kad sam ga sad vidjela po portalima, ja ga nisam prepeoznala. Ali sam ga upoznala u klubu. On je tu provodio noći noći, tako sam ja znala ko je taj čovjek. Napravljeni su klipovi na internetu gdje niko živ nije znao za nasilje, niko, niko, niko živ. Aca se isto ogradio, nije znao za nasilje. E onda su se odjednom svi sjetili da znaju, sjetili su se, a niko napolju nije reagovao – rekla je Šmizla u emisiji, piše Srbija danas.

Šta je još rekla na ovu temu, pogledajte u videu ispod teksta:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh