Film i TV

“DEDA TI SE NIJE OHLADIO!” Car doveo Maju do histeričnog plača – Vratila si se sa sahrane i odmah si…

Udario tamo gdje najviše boli?

Maja i Car - screenshot

U toku emisije “Pretres nedelje” Maja Marinković je komentarisala svoj odnos i sukob sa Ivanom Marinkovićem, ali joj je u izlaganje upao Filip Car, pa je nastala žestoka rasprava bivših ljubavnika.

– Majo, zašto si rekla da te je Ivan razočarao? – upitala je Ivana.

– Mislim da me ovdje ljudi gledaju kao konkurenciju. Mene su neke stvari uvrijedile – rekla je Maja.

– Majo, ti si ta koja vrijeđa ljude. Ti si ta koja je maločas rekla za Anđelu da je Fifi, Aleks si ponižavala – kazao je Car.

– Nebitan si – dodao je Maja.

– Majo, ne prestaješ da pričaš kako si sve veze ovdje rastavila. Moju si davno rastavila – dodao je Car.

– To je bilo prije dva mjeseca, a ne dvije godine. Boli te Zvezdan. Ne možeš da prežališ to što sam bila sa njim – rekla je Maja.

– Ja sam tebi jedino rekao da ti je otac rekao da si se sa svima nama igrala, a igrala si se samo sa polnim igračkama. To je istina. Jesi direktna. Maločas te nisam uvrijedio – istakao je Car.

– Njega boli što ja više ne dobacujem i ne provociram njega i njegovu djevojku. On se natovio od dosade. Po cijeli dan jede, kuha i spava. Da ti dobijaš kritike koje dobijam ja, ti bi na plafonu završio – rekla je Maja.

– Nemoj mene i moju djevojku spominjati. Tebi je slavina zavrrnuta toliko, da ne znaš gdje ćeš – rekao je Car.

– Toliko si nebitan. Ne možeš da se pomiriš s tim da te je Dakica prošle godine podigla na pijadestal, a da si ove godine nula. Sve što imaš sa mnom ti je važnije nego ono što imaš s nekom drugom – nastavila je Maja.

– Majo, ne želim da se priča o meni. Kad bih mogao, izbrisao bih te iz svoje prošlosti. Samo nemoj da me komentarišeš. Ti si ta koja se meni konstantno nameće. Nemoj stalno navoditi Aleksandru i mene tokom emisije – rekao je Car.

– Ja sam te izdigla. Ti si bez mene bio nula. Što si se stalno vraćao, kad ti nije bilo do toga? Boli te Zvezdan Slavnić – rekla je Maja.

– Moj jedini blam si ti. Izbjegavaj moju djevojku i mene – rekao je Car.

– Ti si taj koji stalno priča da će da izbjegne Maju Marinković, a prvi me komentarišeš – rekla je Maja.

– Deda ti se nije ohladio, a ti pričaš o ku*.u. Ponašaš se kao da je neko oživio, a ne umro – dodao je Car.

– Ološu jedan. Ja tebi ne spominjem porodicu. Kako te nije sramota – rekla je Maja.
VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

– Vratila si se sa sahrane i odmah peckala ovdje i pričala o ku*.u. Sram tebe da bude – rekao je Car.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh