Film i TV

USLIJED KOMPLIKACIJA IZVEDENA IZ “ZADRUGE” – Anđela pričala i molila u bubicu, produkcija hitno reagovala?

Sasvim slučajno otkrila šta se zbivalo iza kulisa.

Anđela Đuričić - srbija danas

Zadrugarka Anđela Đuričić, požalila se Zvezdanu Slavniću kako ima zdravstveni problem koji je “zaradila” prethodnih dana, jer nije vodila računa ili barem nije dovoljno pažnje posvetila prevenciji, a reklo bi se da se čitava stvar iskomplikovala.

Dok su bili u radionici, Anđela mu je govorila kako ne može da povjeruje da se sada muči sa tim problemom, dok je njen dečko pomno slušao.

– Helga ima upalu bešike, zato je izlazila prije neki dan. Pošto se piše da okolo govore kako je išla na “opuštanje” što je izraz koji Zvezdan govori kada ide do produkcije. Moramo reći istinu, da nije Maja za ovo kriva? – glasio je opis koji je išao uz video na kom je govorila Đuričićeva, a gdje je rekla sljedeće:

– Ne mogu da podnesem taj pritisak. Nisam nikada pomislila da mogu imati ovako nešto i zbog toga posjetiti doktora. Vide i oni sami, nisu ludi. Vide da stalno idem u toalet. Ne idem sigurno slučajno – rekla je Anđela, žalivši se Slavniću na problem koji ima sa bešikom, jer je dobila upalu iste, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh