Film i TV

ANĐELA JE OSTAVLJENA ZBOG ANE: Zvezdan sve priznao pred Đuričićevom – Nikad veća izdaja i poniženje!

Ne prestaje da iznenađuje.

Anđela

Zvezdan Slavnić je noćas ponovo ostavio Anđelu Đuričić, a nakon višesatnog haosa koji se dogodio među njima, on nije prestajao sa provokacijama, piše Srbija danas.

Kada je konačno završio sa bivšom djevojkom, Zvezdan se prešaltao na nekadašnju suprugu Anu Ćurčić, s kojom je obavio razgovor “jedan na jedan”.

On je pred Anđelom poručio Ani da je upravo zbog njenog ponašanja Đuričićeva ostavljena…

– Zbog tvog ponašanja i ovoga sad je ona ostavljena – rekao je Slavnić i šokirao Anu.

– Zbog mog ponašanja?

– Šta mene zanima što je ona ostavljena, nije ni nju zanimalo kad sam ja bila ostavljena. Boli me d*pe bre za nju, čovječe, kako ti to nije jasno?! – vikala je Ana.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh