Film i TV

“PRESMIJEŠNA JE, ONA JE POKRETNI CIRKUS!” Maja vratila Anđelu na fabrička podešavanja – žestok obračun suparnica

Zvezdan nije reagovao dok je Marinkovićeva ponižavala Đuričićevu!

Anđela i Maja - srbija danas

Tokom emisije “Pitanja gledalaca” jedno od pitanja je bilo upućeno Anđeli Đuričić.

– Koja je razlika između tebe i Maje? – glasilo je pitanje.

– Ima razlike, ona je tri puta bila sa čovjekom sa kojim nema budućnost, a meni se desilo, ja volim Zvezdana, a ne može da se uporedi jer ja Zvezdana volim, a ona se kači samo za ljude koji su u centru pažnje. Ona se zakačila za muža svoje drugarice, meni fetiš nisu oženjeni – rekla je Anđela.

– Himna treba da bude: “Prevari me, samo me ne ostavljaj” – pevala je Maja.

– Djevojka je presmiješna, ona je meni crtani film, Crvenka se popalila. Ja nisam ugrožena od nje, ona nema ni stav, a pokretni je cirkus. Meni ona nije konkurencija. Ja nisam rekla nikada “Hvala što si mi otvorila oči”, a onda juri za njim. Ja sam mama rijalitija, oni moraju da uče. Ona je blijeda kopija, ali je folirant. Zvezdan je neko ko voli da se igra i nju to ubija. Presveta Crvenka je pokretni cirkus – rekla je Maja, piše Srbija Danas.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh