Film i TV

MAJA MU PRENIJELA HERPES?! Zvezdan na detaljnom pregledu, na koži mu uočene ove stvari – Anđelina reakcija boli!

Sve je vidjela…

Maja i Zvezdan - srbija danas

O higijeni Zvezdana Slavnića polemiše se gotovo svakodnevno, budući da ga je kamera nekoliko desetina puta snimila kako se “kupa” vlažnim maramicama, briše tuđim peškirima i rijetko kada zapravo obavlja higijenu u kupatilu.

Snimak koji je nastao noćas u izolaciji, a na kojem Zvezdanovo tijelo od glave do pete maramicama i tupferima briše njegova djevojka Anđela Đuričić naišao je na potpuni šok i surove komentare kod gledalaca, a sada je cijela stvar podignuta na viši nivo.

Naime, dok ga je detaljno brisala maramicama, Anđela je na Zvezdanovim leđima primijetila bubuljice ili neki osip, što je odmah iskomentarisala:

– Imaš fleke dole. Znaš kakve su, nisu kao one na leđima, ne mogu da ti objasnim, dole, kao šapa, u krug ovako sve… To su ti neke nove što su izašle, kao šapa izgleda – šokirala se Anđela, dok je Zvezdan ćutao.

Podsjećanja radi, nakon što je Zvezdan raskinuo sa Majom Marinković, starleta je priznala da ima genitalni herpes, a tokom svađe sa Crnogorkom, Đuričićeva je tražila ginekološki pregled kako bi bila sigurna da oboljenje nije pokupio i Slavnić pa prenio njoj.

Publika se ponovo zgrozila, a komentari na društvenoj mreži Instagram su se samo nizali. “Da nije dobio herpes od Maje?”, “Herpes od Maje dobio”, “Ne kapiram, ko se ovako kupa, šta je ovo?”, “Čovjek se ne kupa, kupku ne koristi, Džehva ga juče isprozivala, najlakše po Maji”, “Lik se ne kupa i onda se čude šapama po tijelu, mozak im se osušio od nekupanja”, “Ma kakav herpes, to boli kao đavo, to je šuga šugava”, “Fuj”, samo su neki od komentara, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh