Film i TV

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG: Ana je bacila oko na Bilala jer ima VIŠI CILJ – dobro je promislila svaki DETALJ!

Ništa ne prepušta slučaju.

Ana i Bilal - srbija danas

Dejanom Dragojević, pobjednik “Zadruge 5”, sinoć se pojavio na imanju u Šimanovcima i svojim gostovanjem izazvao pravu pometnju. Komentarisao je razne zadrugare i najaktuelnije teme, te dao detaljnu analizu i predviđanja.

Dejan je u studiju komentarisao prilog koji je imao priliku da pogleda, a radilo se o tračevima koji kruže Bijelom kućom da se Ana Ćurčić muva sa Bilalom Brajlovićem.

– Nenormalno mi je, pritom on nije dijete, 24 godine ima, momak koji je spremam za aktivnost. Paše joj da bi možda pravila Zvezdana ljubomornim. Kaže da ga gleda kao sina, a trač je da se muvate. Baš da ti ne bi gazili po moralu kažeš: “Hvala lijepo, ali ne ide mi takva priča, ja imam i kćerku tvojih godina” – istakao je Dejan i time zaista zagolicao maštu svima koji su ga pomno slušali, piše Srbija danas.

Detaljnije pogledajte u narednom video zapisu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh