Film i TV

“SVI KUĆI!” Aleks i Ana saznale za masakr u Mladenovcu, blijede od šoka i tuge, pitaju šta će biti s njima?!

Unijeta informacija iz spoljnog svijeta.

Ana i Aleks - screenshot

U Srbiji još uvijek ne jenjava tuga i šok nakon što su je prošle sedmice zadesile čak dvije nezapamćene tragedije.

Učesnici rijalitija “Zadruga” zvanično su obavješteni od strane produkcije o masakru u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” koji je izvršio dječak (13) i učenik te škole, kada je iz pištolja usmrtio čak osmoro svojih drugara i čuvara škole, a čak šestoro djece teško ranio, kao i nastavnicu istorije.

U okviru saopštenja o tragediji, njima je rečeno i to da će zbog trodnevne žalosti u cijeloj zemlji biti otkazane sve emisije.

Ipak, samo jedan dan nakon masakra u školi, 4. maja, Srbija je ponovo zavijena u crno, kada je U.B. (21) takođe iz vatrenog oružja usmrtio osmoro mladih ljudi i ranio još 15, na teritorijama Mladenovca i Smedereva.

Saopštenja o ovom masovnom ubistvu nije bilo u Zadruzi, a sada se pojavio snimak na društvenim mrežama na kojem se čuju komentari zadrugara koji su ipak saznali za ovaj stravični masakr i to tako što je učesnica Ana Spasojević izlazila napolje kod ljekara, pa je saznala za ovu strahotu.

Oni su međusobno razmjenjivali mišljenja o svemu, a na njihovim licima može se vidjeti strah, briga i nevjerica.

Ipak, jedan komentar je privukao posebnu pažnju, a to je izjava Aleksandre Nikolić koja se pitala “šta će biti sa svima njima” ukoliko rijaliti ne nastavi da se emituje u znak poštovanja prema nevinim žrtvama i njihovim porodicama.

– Ništa, svi kući – komentarisala je Ana Ćurčić, a onda su se obje složile kako ne vjeruju da će ih “ugasiti”.

“U ovakvom trenutku njih interesuje šta će biti s njima? Sramota!”, “Motiku u ruke i na njivu”, “Pa možda, ne daj Bože, da traže posao kao sav normalan svijet, umjesto što sjede u rijalitiju…”, samo su neki od komentara revoltiranih gledalaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh