Film i TV

I NJOJ JE POTREBNA OPERACIJA GRBE: Sestra Divne DNK pojavila se u Zadruzi, ima isti deformitet kao Divna

Njihov brat otkrio je više.

Divna Milanović - srbija danas

Divnu Milanović i Marka Kocića, poznatije kao Divna DNK i Marko DNK, domaća javnost je upoznala upravo kroz emisiju “DNK”, a kasnije i kroz njihovo učešće u rijalitiju “Zadruga”.

Jedan od glavnih razloga učešća Divne u rijaliti programu je, po njenom priznanju, novac, koji joj je potreban kako bi mogla sebi da priušti operaciju kičme, odnosno uklanjanje grbe koju ima od rođenja.

Njena sestra Milica takođe je rođena sa istim deformitetom, a ni jedna ni druga, još uvijek nisu uspele da ga otklone. Milicu je javnost mogla da vidi pre nekoliko godina, kada je tokom novogodišnjih praznika posjetila svoju sestru u “Zadruzi”.

Milica, sestra Divne DNK

Divna ima dve sestre i tri polubrata, a jedan od braće je svojevremeno otkrio šta je uzrok toga što njegove obje sestre imaju problema sa kičmom.

– Divna je rođena sa tim, a i sestra. To je nedostatak nekog vitamina. Otac je kriv! Ne može čovjek sa 60 i nešto godina da pravi djecu – rekao je jednom prilikom polubrat Divne DNK.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh