Film i TV

ZVEZDAN PONOVO UVEO SANKCIJE! Pomirio se sa Anđelom, pa joj zabranio jednu stvar – Ona neće da posluša!

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić su na ozbiljnom putu ka pomirenju i obnavljanju svoje veze, a cijelu noć su proveli zajedno u krevetu u izolaciji.

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić - screenshot

On je prvo “počastio” bivšu djevojku prizorom svojih stopala, ali se ubrzo vratio na staro jer je odmah iskoristio priliku da joj nađe zamjerku.

Kada je Đuričićeva ustala da ode do toaleta, Slavnić nije mogao da prećuti njenu “provokativnu pidžamu”.

– Izvaćari me na brzaka. Bježi sa tim nosorogom – rekao je Zvezdan.

– Moram do wc-a – rekla je Anđela i ustala iz kreveta, a Slavnić se odmah pobunio.

– Ne možeš tako da ideš. Ne, stani, stani. Čuješ šta ti kažem, neću tako da ideš i donesi trenerku neku – rekao je Zvezdan, ali je Anđela ogrnula samo tanki satenski mantil u istoj boji kao pidžama, piše Srbija danas.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh