Film i TV

PRVI POTEZ Nikole Đorđevića nakon što je u javnost dospjela vijest da se družio sa UBICOM!

Ishitren ili nužan potez?

Nikola i Uroš - screenshot

Monstruozni ubica koji je u selu Donja Dubona nadomak Mladenovca napravio krvavi pir, družio se sa bivšim učesnikom “Zadruge”, piše Srbija danas.

Uroš B. (21) iz Donje Dubone kod Mladenovca osumnjičen je za teroristički akt u kom je ubio 8 ljudi i ranio 13 kako prenose domaći mediji bio je blizak sa rijaliti-zvijezdom Nikolom Đorđevićem.

Na njegovom profilu mogle su se naći fotografije, snimci sa motorima, a znamo da je bivši zadrugar Nikola Đorđević vatreni fan istih, pa se predpostavlja da su se tako upoznali.

Nekoliko storija nalazilo se i na Instagram profilu Đorđevića, čak i interesantan snimak na kome U. B. pliva u bazenu i sebe naziva “Malim Kristijanom”.

Đorđević se nije ovim povodom oglašavao, ali je odmah nakon vijesti o krvavom piru uklonio Uroša B. sa liste prijatelja na društvenoj mreži Instagram.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh