Film i TV

“SVE ODRON DO ODRONA!” Filip Car POBJESNIO! Ušao u crveno “Kako ne mogu naći neku normalnu?!”

Bijesan kao ris!

Filip Car - screenshot

Filip Car i Aleksandra Nikolić čini se da su u skladnoj mirnoj vezi, daleko od očiju zadrugara i gledalaca, budući da uglavnom vrijeme provode spavajući, pa i nisu tako česta tema za crnim stolom, sve dok Car ne uđe u crveno pa ne napravi svađu nakon koje se izvinjava, što mnogi pripisuju njegovoj potrebi da opravda svoje učešće u rijalitiju.

Kako je i sam kazao više puta, njemu je čudno što je od glavnog aktera svake teme u Zadruzi postao komentator, pa tako sve češće pred kraj rijalitija možemo vidjeti Filipa Cara bijesnog iz čistog mira, što se popularno može nazvati “lažnom frkom”.

Podsjetimo, posljednji put je napravio dramu Aleksandri Nikolić jer je išla da se kupa dok on sprema hranu, a nakon toga mu je ona zamjerila što gleda Maju Marinković.

Sada je isplivao snimak bijesnog Filipa koji pokušava da jede, ali mu je ipak preče da oplete po svom izboru djevojaka, pa ih je nazvao “odronima”.
Detaljnije pogledajte OVDJE.
– Sve odron do odrona, kao da imam senzor za odrone, kako ne mogu naći neku normalnu djevojku – penio je on za stolom.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh