Film i TV

PRIJETI MU ZATVOR POSLIJE ZADRUGE, PRODUKCIJA GA HITNO IZVODI ZBOG SUĐENJA: Filip Car saznao sve šta se dešava napolju, preblijedio!

Bojan Simić proslavio se kao bivši suprug pjevačice Ivane Šašić, koji ju je prevario sa starijom gospođom.

Filip Car - screenshot

Međutim, on je na konto razvoda ušao u rijaliti Zadruga 6, a potom izneo niz optužbi na Ivanin račun.

No, to nije sve, Boki je večeras priznao da je imao velikih problema sa zakonom, da ga čeka ozbiljno suđenje, a u tom naletu otkrio je da ima 3 godine uslovnu kaznu. Što znači da ukoliko prestupi ponovo zakon, ide momentalno u zatvor.

– Ja sam pod tenzijom, imam suđenje, tražim da me izvedu, da mi zovu advokata, da uzme akte, imam tri godine uslova, sad imam krivicu, Palata pravde, ja ne znam šta je brate! 17-tog maja imam suđenje. Još mi ova pakuje, zabrana prilaska, k*rac, palac – rekao je Boki Filipu Caru, na šta mu je on odgovorio:

– Dobro Boki, ti znaš da ja tebe ovdje volim više od mnogih ljudi, tebi se nakupilo, meni se nakupilo, prenosi Republika.rs.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh