Film i TV

‘TREBALA JE DA RAZMIŠLJA PRIJE NEGO ŠTO JE UŠLA OVDJE!’ Zvezdan komentarima ne prestaje da šokira javnost! Maja joj je uštedjela novac za djecu!

Poslije izbora potrčaka za ovu nedjelju, Zvezdan Slavnić je dao svoj komentar, a odmah za tim je Ivan Marinković odabrao osobu koja će biti omiljena.

Maja i Zvezdan - screenshot

Ne znam što se nervira, ne kapiram je! Za Anu mogu da razumijem, mislim da je dovoljno od mene rečeno, znaš i sama da je ona kompleks težak. I ovako ova djevojka ne želi da bude sa mnom u sobi, a što se tiče Ane, to je njena stvar, kako god da se osjeća trebala je da razmišlja prije nego što je ušla ovdje – rekao je Zvezdan.

Ja iz ove scene samo vidim da je, pored toga što je uštedela njoj, uštedjela je za njenu djecu – dodao je Zvezdan.

Ja nemam puno osoba sa kojima sam dobar, ne bih volio da neko bude sa kim nemam baš ništa da pričam.

Sa mnom imaš – rekla je Anđela.

Postoje dvije ili tri osobe, izabrat ću Matoru- rekao je Ivan.

On je tu najbliži sa Janjušem i sa Mikicom i sa Mićo, umijem da popričam sa njim onako lijepo. Stvarno nisam očekivala da će mi Ivan biti osoba koja će mi biti bliska- rekla je Matora, piše pink.

Detaljnije u videu ispod.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh