Film i TV

STEFAN KARIĆ VIĐEN VAN BEOGRADA?! Društvene mreže preplavljene, na ovom mjestu je pronađen?

Ovakve informacije treba uzeti sa rezervom.

Stefan Karić - Screenshot

Bivši učesnik “Zadruge” Stefan Karić od juče je zvanično osumnjičeni za prebijanje starlete Nataše Šavije, koja se zbog nanesenih povreda već 24 časa nalazi u KC Vojvodina gdje čeka na operaciju jagodične kosti koja joj je polomljena.

Prema njenim riječima, Karić joj je naneo teške povrede na svadbi na kojoj su zajedno bili, ispred toaleta, a nakon incidenta njemu se gubi svaki trag.

Stefan je ugasio svoj telefon, kao i profil na Instagramu, međutim, sada su društvenim mrežama počele da kruže informacije da se Karić nalazi u Novom Sadu, te da su ga stanovnici ovog grada vidjeli u tamošnjim kafićima.

Jedan korisnik tvitera napisao je ispod objave da se traga za Stefanom:

Eno ga, sjedio u Petrusu (restoran u centru Novog Sada) u 22:40, ja sam ga našao, policija nije – stoji u objavi.

Ubrzo je još nekoliko korisnika podijelilo informaciju da su ga videli u Novom Sadu, ali ga nadležni organi još uvijek nisu pronašli.

Svakako, treba uzeti u obzir da društvene mreže nisu izvor zvaničnih informacija, pa se i ova može posmatrati kao neslana šala.

Podsjećanja radi, Stefanov advokat se oglasio sinoć i poručio da će Karić zajedno sa njim posjetiti policijsku stanicu 3. maja kako bi dao svoju izjavu o optužbama Nataše Šavije.

– Nalazim se na godišnjem odmoru zbog praznika. U kontaktu sam sa inspektorom iz PU Sremska Mitrovica i verujem da će Stefan odmah prvi radni dan otići u PU Sremska Mitrovica sa mnom kao svojim izabranim braniocem radi davanja izjave. Iz medija smo saznali da se on pominje kao mogući osumnjičeni zbog čega smo i pozvali nadležne organe da provjerimo informacije. Kao i uvijek, molim medije da pažljivo izveštavaju javnost o ovom događaju i da se ne iznose neprovjerene informacije – rekao je Karićev advokat za “Telegraf“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh