Film i TV

MUK NA ZVEZDARI! Komšije ŠOKIRANE zbog osumnjičenog Stefana, a evo šta kaže gospođa koja radi kod Karića!

Kao bomba odjeknula je vijest da je Nataša Šavija nakon svadbe na kojoj je bila završila u bolnici pretučena i sa teškim telesnim povredama, masnicama i lomovima.

Vila Osmana Karića - whatsapp

Zvanično osumnjičeni za brutalno nasilje je Stefan Karić, a policija intenzivno traga za njim.

Za Kurir se oglasio njegov otac Osman Karić koji je otkrio da će se Stefan javiti sutra nadležnim organima i da je bio spriječen jer njegov advokat nije bio tu zbog praznika.

– Sa Stefanom sam u bio kontaktu preko advokata samo. Zbog praznika njegov advokat nije bio tu, sada je došao i rekao mi je da će se sutra Stefan uredno javiti policiji i sudu. Ne znam šta bih vam rekao u neobranom grožđu sam, stalno mi zvone telefoni a ja ne znam detalje.

Ekipa Kurira se našla kod porodične kuće Karića na Zvezdari i porazgovarala sa komšijama koji su još od juče u šoku zbog pomenutih vijesti u medijima. Niko od njih nije mogao da pretpostavi da je nešto tako moguće.

Komšije preko puta njihove porodične kuće kažu da ukoliko je napravio takvo nedjelo treba da bude najstrožije kažnjen i da kada bi ga vidjeli da dolazi kod oca, momentalno bi ga prijavili policiji.

Gospođa koja, pretpostavlja se, radi u kući Osmana Karića nije željela da govori za medije, te je samo izustila da ne zna ništa pa čak ni da li je Osman tu kao i da se u porodične probleme ne miješa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh