Film i TV

NAKON BRUTALNOG PREBIJANJA NATAŠE ŠAVIJE OGLASIO SE MARKO ĐEDOVIĆ

“Radio sam noćas i ustao maloprije i sačekala me ta vijest, da je prvi april, a ne prvi maj” rekao je Marko.

Marko Đedović - Screenshot

U medijima je odjeknula vijest da je navodno bivši učesnik “Zadruge”, Stefan Karić, pretukao starletu i bivšu učesnicu “Parova”, Natašu Šaviju.

Šavija je dala izjavu iz bolnice, da je pretrpjela jake udarce u glavu i da joj je navodno polomljena vilična i jagodična kost, kao i da će morati na operaciju, te da joj je jedno oko zatvoreno od udaraca u glavu..

Došlo je do preokreta, kada je Šavija napisala na svom Instagramu da ona nije imenovala Karića kao osobu koja ju je pretukla i da će sve objaviti kada policija uhapsi počinioca.

Marko Đedović, voditelj Zadruge i bivši učesnik, oglasio se za domaće medije, te otkrio da je jako šokiran ovim incidentom.

– Užas, nisam očekivao tako nešto, ali hajde da vidimo je l’ to sve istina, ja i dalje ne mogu da povjerujem da je to istina. – rekao je voditelj, te dodao:

– Radio sam noćas i ustao maloprije i sačekala me ta vijest, da je prvi april, a ne prvi maj, pa da razumijem da sam nasjeo za šalu, ali izgleda da nažalost nije neka neslana šala. Nadam se da Stefan nije to uradio isto tako mi je žao Nataše šta god da se desilo, ruka ne smije da se spusti ni na koga!!!! A kamoli na ženu. Šta da kažem, sem da samo šokiran i žao mi je Nataše. Nataša je nešto demantovala da l’ je Stefan il nije, sve je jako zamršeno, samo je jedno jasno da nasilje nema opravdanje. – zaključio je Đedović za SrbijaDanas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh