Film i TV

PRVO OGLAŠAVANJE OSMANA KARIĆA – duboko potresen, navodnim, nasiljem: Otkrio šta neopravdava u ovom slučaju

Nije mu lako.

U KC Vojvodina noćas oko 1.40 sati primljena je starleta Nataša Šavija (35) sa teškim povredama, prelom kostiju lica, saznaju i pišu domaći mediji.

Ona je optužila da je to, navodno, učinio Stefan Karić.

Ovim povodom, jedan portal je stupio u kontakt sa njegovim ocem, Osmanom Karićem, kako bi dobio nešto više informacija i proverio šta on zna o celokunom dešavanju.

– Vjerujte mi da sam zatečen cijelokupnom situacijom što se tiče Stefana i djevojke Nataše Savije. Jedino što mogu sada da izjavim da znam da su se Stefan i Nataša povremeno družili i da su bili dobri prijatelji. Šta se desilo, koji je razlog i pod kojim uslovima se desilo i ako se desilo ne mogu davati sud. Stefan se odselio iz porodične kuće po izlasku iz rijalitija tako da sad nemam ni od njega informaciju iz prve ruke – istakao je Karić, te je dodao:

– Kad ga budem vidio znat ću više o situaciji koja se noćas izdešavala pa samim tim i dati sud o istoj. U svakom slučaju ne opravdavam nikakvo nasilje pa čak kad mi je sin u pitanju taman da mi je iz oka ispao ako ga je on napravio. Kao što sam već rekao u radio Amneziji, nema zaštićenih. Vjerujte mi da se osjećam kao da sve ovo sanjam i jedva čekam da se probudim iz ružnog sna – rekao je Osman, piše Srbija danas.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh