Film i TV

ANĐELA ĐURIČIĆ SLUŠALA ŽESTOKU ACIJU MAJE I ZVEZDANA: Kada je shvatila šta se DEŠAVA, odmah je izletjela napolje

Ona je svratila sobu za rehabilitaciju, a nije mogla ni da nasluti da u tom trenutku u prostoji pored nje Zvezdan i Maja imaju brutalnu akciju.

Anđela Đuričić - screenshot

Anđela Đuričić ne može da pobjegne od Zvezdana Slavnića i njegove ljubavnice Maje Marinković, pa je morala da sluša njihove uzdahe.

Ona je svratila sobu za rehabilitaciju gde borave Aleksandra Nikolić i Filip Car, a nije mogla ni da nasluti da u tom trenutku u prostoji pored nje Zvezdan i Maja imaju brutalnu akciju.

Anđela je sjela na krevet i samo ćutala, a po izazima njenog lica moglo se primijetiti da je shvatila da joj je bivši dečko u strastvenom izdanju sa novom djevojkom, zbog čega je momentalno napustila prostoriju.

Podsjetimo, Đuričićeva ni slutila nije da će je njen doskorašnji dečko zbog kog je pogazila moralne kodekse ubrzo zaboraviti i uploviti u romansu sa Majom.

Čim je saznala da su zajedno, ona se sukobila sa njim i zadala mu dva udarca u predeijlu međunožja, a ni on joj, iako je muškarac, nije ostao dužan, piše Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh