Film i TV

HOĆE LI NEKO STATI NA PUT OVOME? GLEDAOCI LJUTI ZBOG JEZIVIH PRIJETNJI, ovo je za POLICIJU?

Zadrugar Filip Car doživio je pomračenje nakon što je devojka Aleksandra Nikolić optužila da je gledao u Maju Marinković.

Aleks i Car - screenshot

Naime, ona je njemu napravila ljubomornu scenu i sve vrijeme potencirala da je do pogleda došlo, on nije mogao da izdrži pritisak, pa joj je izgovorio salvu uvreda i zaprijetio klanjem.

– Dva meseca mi se pogled nije susreo – kazao je Car.

– A ti voliš da potenciraš na tome, imaš potrebu da to tako glasno pričaš – rekla je Aleks.

– Nemoj da te spucam u glavu – vikao je Car.

– Ma nemoj ja tebe… – viknula je Aleks.

– Ma gotovo, evo kunem ti se u moju majku ovo između nas je gotova priča. Ja ovdje njoj spremam, gledam samo u nju – rekao je Car.

– Jel to namjerno sad pričaš? – upitala je Aleks.

– Ne mogu taj tvoj glas, uf, zaklaću je Zola, nervira me! Ti ćeš mene je*.ti. Da Bog da mi dijete od sestre umrlo, ako sam nekog pogledao – vikao je Car.

– Šta Aleks?!! Gledao je – viknula je Aleks.

– Svaki dan joj objašnjavam jedno te isto, sve žene u kući maksimalno izbjegavam. Nemoj mi to pričati, ja sam to prošao… – kazao je Car.

– Makni se od mene, isprala si mi mozak – vikao je Car.

– Skloni se – kazao je Zola.

– Neću, hoću da pričamo – rekla je Aleks.

– Nema priče, makni mi se nemam snagu, ne dajem ti povoda ni za jednu ljubomoru – rekao je on.

– Neću, hoću da pričam sa tobom – rekla je Aleks.

– Ne mogu sad, skloni se, uvrijedit ću te – vikao je Car, piše Espreso.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh