Film i TV

ISPLIVAO PAKLENI PLAN ANĐELINIH RODITELJA KAKO KĆERKI DA OBEZBJEDE POBJEDU? Ovoga bi se malo ko SJETIO, RAZOTKRIVENI?

Pjevačica je iznijela svoju teoriju.

Anđela i njeni roditelji - srbija danas

Zadrugarka Anđela Đuričić uplovila je u vezu sa zauzetim Zvezdanom Slavnićem zbog čega dobila žestoku osudu javnosti.

Prema mišljenju pjevačice Vesne Vukelić Vendi, njeni roditelji žele da prodaju kuću u Đenovićima kako bi osigurali kćerkinu pobjedu i tako ublažili sramotu koju im je priredila.

Vesna je iznela zanimljivu teoriju o iznenadnoj prodaji Anđeline porodične kuće.

Naime, pjevačica je rekla da sumnja da su otac i majka Đuričićeve navodno smislili plan da sve pare koje dobiju od luksuzne nekretnine ulože u SMS glasove koji će odlučiti pobjednika rijalitija, čime bi pred narodom sprali ljagu sa ćerkinog i njihovog imena.

– Šta njih jedino može da spasi, a da zapuše drugima usta. Jedino pobjeda. Vidjeli smo da tamo piše kuća na prodaju. Mediji su prenijeli da su oni odlučili da beže i da baš zbog rijalitija da prodaju kuću. To je priča njihovih komšija. To govori da mi ne znamo koliko oni imaju para, ali, ako oni, po našoj logici, hoće da prodaju kuću, to znači da neće birati ni sredstva ni način da kupe pobjedu. Što je i legitimno – rekla je Vendi, piše Espreso.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh