Film i TV

JEZIV SNIMAK ANĐELE NA TERAPIJI: Đuričićevoj pada glava, sva unezverena, oči joj se kotrljaju kao klikeri

Ne krije da je na lijekovima.

Anđela Đuričić - screenshot

Anđela Đuričić se već danima ne osjeća dobro, tačnije otkako je Zvezdan Slavnić raskinuo sa njom i započeo odnos sa Majom Marinković na njene oči.

Ona je doživjela niz nervnih slomova, a onda je donijela odluku da bojkotuje program i više ne učestvuje u emisijama, što je nasuprot pravilima života u Bijeloj kući.

U utorak veče kada je u Zadruzi održana žurka, ona se zaputila ka apartmanu Marije Kulić kako bi izmolila dve čaše vina, jer drugačije nije mogla da podnese da gleda razmijenjivanje nježnosti Zvezdana i Maje.

U trenutku kada joj je dala a,kohol, Marija je upitala Anđelu da li redovno pije lijekove, na šta je Đuričićeva odgovorila da uzima samo ujutru.

Sada je na mrežama osvanuo snimak na kojem Anđela izgleda poprilično jezivo. Ona je sjedila na garnituri u pabu “Prijatelji” i djelovala je prilično unezvereno. Glava joj se teturala s lijeva na desno, a oči je jedva držala otvorene.

Budući da je Anđela izgledala prilično odsutno, fanovi rijalitija počeli su da komentarišu da je popila previše lijekova za smirenje…

Ipak, poznato je da Veliki šef izuzetno vodi računa o svim zadrugarima i njihovom zdravstvenom stanju, pa se pretpostavlja da je Anđela samo bila pospana jer je prije toga provela sate spavajući u pabu dok je emisija “Gledanje snimaka” bila u toku.

Snimak pogledajte klikom OVDJE.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh