Film i TV

MAJA MARINKOVIĆ UNIŠTENA U JEDNOM POTEZU – Zvezdan je započeo, ali ona je dokusurila pred milionima

Zvezdan je nagovorio a onda je Slađa uspjela da kaže istinu i da je ukanali.

Maja i Zvezdan - srbija danas

Maja Marinković, kako bi se dodvorila svom dečku Zvezdanu Slavniću, napala je da se obračunava sa Slađom Lazić zbog njega.

– Ovi indijanci potpaljuju vatru i zato ja imam probleme – rekla je Maja.

– Majo samo sekund da kažem. Ono kad se dešavalo kad je bio sa Anđelom je stvarno nisam pomislila da će ona biti sa Zvezdanom, nikad nismo pričale na tu temu. On je rekao zezanje sa Majom. Što se situacije sa Anom tiče, desilo se da je Ana vidjela Maju i Zvezdana i napravila grimasu i ja sam Maji rekla da nije prirodno da Ana ima bilo kakav odnos sa Majom. Nije to zbog emocije. Ne treba da se Ana i Maja kolju kao onaj dan kad su se svađale. Mislim da je ovaj razgovor čisto spuštanje lopte da se ne bi savđale – rekla je Slađa.

– Da li je Ana trebala da zamjeri Maji ili ne? – pitala je Šopićka.

– Mislim da je trebala, i ja bih zamerila. Ana je trebala da zamjeri jer nije znala šta se desilo – rekla je Skađa.

– Zvezdan mi je zamjerio jer je Slađa rekla – krenula je Maja.

– Ne idi okolo, reci da se tebi ne sviđa. Nisi direktna – rekao je Zvezdan.

– Jesam. Rekla je da je krenulo iz moje sprdnje, ona je mislila neočekivano jer je bio sa Anđelom i nije olekivala – rekla je Maja.

– Zvezdanu je Maja sprdačina, je l’ sam se lijepo izrazio – rekao je Miljan.

– Ja sam rekla da ti meni nisi sprdačina – rekla je Maja.

– Ja nisam rekla – rekla je Slađa.

– Rekla si, čula te je Maja, čuo sam te ja – rekao je Zvezdan.

– Mene boli ku*.c šta ćeš ti da msiliš, ali objasnit ću ti. Povrijeđuje te što te Ana ne voli i krivo ti je. Maji sam danas rekla da blista i da se zaljubila i ja tako mislim – rekla je Slađa, piše Srbija danas.

Detaljnije u nastavku teksta.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh