Film i TV

ANĐELI STIGLO PISMO OD PORODICE, PA OTRESLA ZVEZDANA NIKAD JAČE: Njoj sada smeta njegov SMRAD, a nekad je VOLJELA

To je njoj ulilo dodatnu snagu u tome da istraje u namjeri da se kloni bivšeg ljubavnika.

Zvezdan i Andjela

Zadrugarki Anđeli Đuričić je konačno stiglo pismo od strane članova porodice koji su je podržali nakon kraha afere sa nekadašnjim robijašem Zvezdanom Slavnićem, što je njoj ulilo dodatnu snagu u tome da istraje u namjeri da se kloni bivšeg ljubavnika, piše Espreso.

Anđela: “Ti si bolesnik bolesni. Ti voliš samo sebe i ideš za tim za čime ti se diže ta stvar. Nemoj da mi prilaziš u garderoberu, neću nikad da ti oprostim.”

Zvezdan: ” Zašto nećeš? Ne treba mi. Da li misliš da stvarno nekome treba ovo?”

Anđela: “Nikada ti neću preći preko onoga ispred izolacije. Dokazala sam ti, pič… muška!”

Zvezdan: “Što bježiš?”

Anđela: “Smrdi ti iz usta, zato bježim. Trudim se da počnem da volim sebe. Dobila sam od porodice divnu poruku, tvoja porodica je vidjela da te volim, a moja je vidjela da ti ne voliš mene.”

Zvezdan: ” Onda imaj poštovanja. Je l’ treba da te pljunem zbog toga? Moji roditelji su znali pogotovo majka koja je živjela sa mnom i sa Anom da li sam je ostavio jer me boli kur…, znali su da sam se zaludio. Ja sam se ljubio sa tobom mjesec dana, m… su mi bila ovolika, a ti nisi vojlela. Igrala si se!”

Anđela: “Jesam, pič… muška. Gadiš mi se i skloni mi se!”

Zvezdan: ” Je l’ ti meni kažeš pič…?!”

Anđela: “Gadiš mi se i ne diraj me, skloni se od mene. Gadi mi se uprljani da ne kažem šta!”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh