Film i TV

ZABRINJAVAJUĆE STANJE: POČELA DA SE OPRAŠTA! Anđela preblijedila, nakon OVOGA nema joj spasa – vadite je napolje!

Uništena u svakom pogledu…

Anđela Đuričić - screenshot

Anđela Đuričić poslije razgovora sa Aleksandrom Nikolić, u kojem je saopštila da se neće više družiti sa njom i Filipom Carem, otišla je u pab “Prijatleji” kako bi isto rekla i Lepom Mići.

– Moram da se sklonim, žao mi je da se toliko trudiš oko mene i ja to ne mogu da prihvatim jer moj mozak nije dobro. Biću sama jedan period da dođem sebi, jer ne znam gdje se nalazim i šta pričam. Mene niko ne može da obuzda, sklonit ću se od tebe i od njih. Najbolje je da budem sama – govorila je Anđela.

– Budi ovdje i plači, ali ne vrijeđaj ljude – rekao je Mića.

– Samo joj vraćam za ono što me je mjesecima vrijeđala. Kad smo se raspravljali na krevetu ona je došla da mene vrijeđa. Ispada da ne poštujem ljude, a ovo je jače od mene – govorila je ona.

– Vidim da sve znaš. Ono za sobu ispada kao da hoćeš da vraćaš sa njim i tvoje ponašanje dovodi do toga. Moraš da se sabereš ako hoćeš neke stvari – govorio je Mikica.

– U tebe kao da je ušao đavo. Ja na tebe nisam ljut, samo mi je žao što ne mogu da ti pomognem – rekao je Mića.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

– Pusti neka ide na moju ruku, pa kako god. Ja nisam dobro i sad ću da idem da spavam. Ja sam Filipu pokidala živce i žao mi je, u pravu je za sve što kaže – nastavila je Đuričićeva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh