Film i TV

OBEZBJEĐENJE OPKOLILO BIJELU KUĆU! Zvezdan se zaletio na Anđelu, ona bježi – unio joj se u lice, pretrnula od straha

Bivši ljubavnici zaratili kao nikada do sad!

Anđela i Zvezdan - screenshot

Tokom emisije “Pretres nedJelje” došlo je do žestokog obračuna između Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić. U jednom trenutku obezbJeđenje je napravilo živi zid među njima, a Anđela je bJežala od Zvezdana koji joj se unosio u lice.

– Ti si bolesnik bolesni. Ti voliš samo sebe i ideš za tim za čime ti se diže ta stvar. Nemoj da mi prilaziš u garderoberu, neću nikad da ti oprostim – poručila je Anđela.

– Zašto nećeš? Ne treba mi. Da li misliš da stvarno nekome treba ovo? – pitao je on.

– Nikada ti neću preći preko onoga ispred izolacije. Dokazala sam ti p**ko muška – vikala je Anđela, a onda joj se Zvezdan unIo u lice.

– Što bJežiš? – pitao je Zvezdan.

– Smrdi ti iz usta, zato bJežim. Trudim se da počnem da volim sebe. Dobila sam od porodice divnu poruku, tvoja porodica je vidjela da te volim, a moja je vidjela da ti ne voliš mene – govorila je Anđela.

– Onda imaj poštovanja. Je l’ treba da te pljunem zbog toga? Moji roditelji su znali pogotovo majka koja je živjela sa mnom i sa Anom da li sam je ostavio jer me boli k**ac, znali su da sam se zaludio. Ja sam se ljubio sa tobom mjesec dana, m**a su mi bila ovolika, a ti nisi voljela. Igrala si se – govorio je Zvezdan.

– Jesam, p**ketino muška. gadiš mi se i skloni mi se – dodala je Anđela.

– Je l’ ti meni kažeš p**ko? – rekao je Zvezdan.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

– Gadiš mi se i ne diraj me, skoni se od mene. Gadiš mi se uprljani da ne kažem šta – pijenila je Anđela.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh