Film i TV

ŠAMARČINA – Zvezdan ponizio Anđelu na DŽUKAČKI način pred svima

Ove riječi su je mnogo zaboljele!

Anđela - Novi

Tokom emisije “Pretres nedelje” došlo je do svađe između Anđele Đuričić i Maje Marinković u koju su se umiješali i Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić.

– Nemoj da ti se ja zavrtim, pa da ne znaš gdje se nalaziš – urlala je Anđela na Anu.

– Ovo je čista provokacija sa Anđeline strane, tako je bilo i kad sam ja pričala. Samo nemoj da ga provociraš – rekla je Ana.

– Možete svo troje zajedno na mene – rekla je Anđela.

– Što me voliš? – pitao je Zvezdan.

– Jer sam bila iskrena i iskorišćena – urlala je Anđela.

– Za s*ks koji ne znaš da radiš? – pitao je Zvezdan.

– Seljačino odvratna, tako nešto da kažeš jednoj djevojci. Sram te bilo i stid, na ovo poniženje. Sam si sebe ponizio – plakala je Anđela.

– Ili znaš ili ne znaš – smejala se Maja.

– Ne valja jer ne znam jer nisam imala 100 s**sualnh partnera, mene će neko da cijeni – urlala je Đuričićeva.

– Samo si se ti žrtvovala i sve si se ti žrtvovala. Rekla si i ti meni da imam još 10 godina da živim. Nemoj da glumiš jadnicu jer si kao ja stavila sve na kocku. Ne želim da budem sa ovakvom šizofreničarkom – govorio je Slavnić.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE.

– Sad si našla najiskusniju u kući, drago mi je. Ne mogu da vjerujem da poslije svega možeš tako nešto da izgovoriš – govorila je Anđela.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh