Film i TV

ONA JE SLJEDEĆA “ŽRTVA” Zvezdana Slavnića: Zbog nje i Maja pada u zaborav?! Snimak iz “Zadruge” napravio opštu pometnju!

Pljušte komentari ispod videa!

Zvezdan i Maja - srbija danas

Rijaliti učesnik, Zvezdan Slavnić nedavno je ostavio zadrugarku Anđelu Đuričić i uplovio u odnos sa Majom Marinković.

Ovaj Zvezdanov potez izazvao je burne reakcije, kako u Bijeloj kući, tako i u spoljnom svijetu.

Međutim, Zvezdan i pored Maje svoju pažnju posvećuje i drugim učesnicama, te je na društvenim mrežama osvanuo klip kako hrani Milicu Veselinović, te je u komentarima nastala opšta pometnja.

Fanovi su u Milici prepoznali opasnost i u komentarima ispod videa istakli kako smatraju da je ona sljedeća Slavnićeva “žrtva”.

Milica veselinović – Novi

“I onda se neki pitaju što Bilal neće Milicu”, “Zvezdan doslovno kopira Filipa Cara”, “Fuj!”, “Milica je sljedeća”, “Milica jedva dočekala”, bili su samo neki od komentara, a kako će na ovaj Zvezdanov potez reagovati Maja Marinković i da li će je on ostaviti zbog Milice, ostaje nam da saznamo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh