Film i TV

POKUŠAVAJU DA JE SPASE DA NE BI NAUDILA SEBI – Anđela završila kod psihijatra, roditelji su spremni na sve samo da je izvuku iz Zadruge

Jednom je pokušala samoubistvo.

Anđela Đuričić - screenshot

Anđela Đuričić doživjela je nervni slom nakon što ju je Zvezdan Slavnić ostavio i prevario sa Majom Marinković.

S obzirom na to da je u jednom trenutku počela i da se samopovrijeđuje i sječe po rukama, hitno joj je obezbjeđena posjeta psihijatrima i psiholozima kako bi se što prije psihički oporavila, prenosi Skandal.

Kako se već navodilo, Anđela je u spoljnom svijetu pokušala sebi da oduzme život tako što se pod dejstvom alkohola automobilom zakucala u jednu zgradu, a razlog je bio takođe raskid.

Kada se sve to uzme u obzir, nije čudo što svi strahuju za njeno stanje i život, a kako navodno pričaju bliski ljudi njene porodice, roditelji su spremni da je na svaki mogući način izvuku iz rijalitija i da plate kaznu koliko god je potrebno, samo da njihovu kćerku spasu iz pakla u kom se našla. Navodno planiraju da je odvedu na liječenje i pomognu joj da dođe sebi od svega što joj se desilo, piše Alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh