Film i TV

PROCURILA ŠOK FOTKA MARIJE KULIĆ IZ PROŠLOSTI – Niko ne može da vjeruje da je ovo ona, munjevito se širi i dijeli!

Fanovi Miljane i njene mame oduševljeni su njenim izgledom, pa su joj dijelili komplimente.

Marija Kulic - Avaz

Majka Miljane Kulić, Marija, ostavila je veliki pečat na sve one koji prate rijaliti program “Zadruga” . I dok je jedni hvala, drugi je kude i zabezeknuti su nekim njenim postupcima, piše Alo.

Marijin izgled mnogi komentarišu u Bijeloj kući, a ona je jednom prilikom na svom Instagram profilu objavila fotografiju iz mladosti na kojoj pozira sa mužem Sinišom Kulićem u kupaćem kostimu.

– Muž i ja – napisala je tada Kulićeva ispod fotke.

Marija na slici ima nekoliko kilograma manje, a njeno zategnuto tijelo došlo je do izražaja u roze jednodjelnom kupaćem kostimu. Fanovi Miljane i njene mame oduševljeni su njenim izgledom, pa su joj dijelili komplimente.

“Kakva cica”, “Baš je bila bomba”, “Zategnuta kao praćka, svaka čast”, “I sad je lijepa žena” bili su samo neki od mnogobrojnih komentara koji su se nizali na račun ove slike iz Marijinih mlađih dana.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh