Film i TV

“DA ČUJEM IZVINI!” Ana Ćurčić i Maja se konačno suočile – Situacija dostigla vrhunac!

Sve zbog muškarca.

Maja Marinković i Ana Ćurčić - screenshot

Maja Marinković je ulazeći u spavaću sobu zapevala stihove pjesme “Panamera” Dare Bubamare, a Ana Ćurčić je iskoristila priliku da joj se obrati.

– Ma džaba pljuju me iza leđa, to je samo ljubomora – pjevala je Maja dok je koračala ka svom krevetu, te joj se Ana obratila:

– Majo, ko te dirao, Majo?! Da čujem: “Izvini” za ono juče što si mi rekla – rekla je Ana misleći na karambol koji je nastao kada se sukobila sa Markom Petruševićem Petrućijem koji je prevrnuo krevet Majinoj drugarici Slađi Lazić, piše Srbija Danas.

– Ne, bilo mi je krivo. Što si mi Ana to rekla, mene je to mnogo povrijedilo – rekla je Maja.

– Glupo je da to radiš meni ovdje – rekla je Ana.

– Ja sam to nekako iskreno zaključila. Gledaj, moram iskreno da ti kažem, poslije toga što se desilo s njim, meni je bilo neprijatno. Kada si mi to rekla, nekako mi je bilo nelogično da je zbog te situacije, jer sam se popela na krevet… – pričala je Maja.

– Evo sad ću da ti kažem, ti si se popela na krevet i tiho i polako rekla, nije mi normalno. Normalno mi je da za nju uzmeš i je**š mu mater. Ako on uzme tvojoj najboljoj drugarici i podigne joj krevet… On je rekao i tebi i Slađi: “Ku**o”, ja sam skočila i zbog toga. Ja sam totalno, opusti se u glavi. Imamo zadrugarski odnos. I ovo kada sam ti rekla da ne bih s tobom izašla, da ne pomisliš slučajno da te potcenjujem. Ne možemo se družiti, ne možemo imati isti krug ljudi i ostalo…- govorila je Ćurčićeva.

– Ja sam mislila da je to zbog toga. Ja sam rekla da mi je bilo čudno, ali ja ne mijenjam svoje stavove. Iznervirala sam se jer sam čula da me vrijeđa iza leđa – rekla je Maja.

– Majo, ja jedva čekam napolju novi život – rekla je Ana.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh