Film i TV

JAVNO IZVINJENJE PORODICI PRED MILIONSKOM PUBLIKOM! Iskrenom pokajanju aplaudirala cijela “Zadruga”!

Reči dočekane sa velikim oduševljenjem!

S obzirom da se porodica i familija Filipa Cara retko oglašava tokom učešća ovog kontroverznog zadrugara u “Zadruzi”, nemamo često prilike da čujemo njihovo mišljenje o ukućaninu, kao ni duboke informacije o tom odnosu.

Ni sa strane Filipa nećemo često čuti da govori o porodici, osim što u nekim situacijama ume da poredi čast svoje majke sa bludom koji u kući gleda ili zakuvava.Na društvenim mrežama se pojavio snimak situacije koja se odvila kraj crnog stola. Na snimku se može čuti Filip koji se obraća rođenoj sestri, Dini Car.Ovde sam, šta ćeš, ne zna ovde čovek gde je, a i nešto sam pobrkao datume. Izvinjavam se, zaboravio sam, juče je bio mojoj sestri rođendan! Srećan ti rođendan, želim ti sve najlepše – izgovorio je Car, a zadrugari su oduševljeno aplaudirali.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh