Film i TV

ANĐELA SMISLILA KAKO ĆE SE OSVETITI ZVEZDANU: Zbog ovog njenog postupka će poplaveti od bijesa i srama!

Sve je smislila.

Anđela Đuričić - screenshot

Anđela Đuričić se posljednjih dana nalazi u potpunom rasulu, budući da je Zvezdan Slavnić raskinuo sa njom, a onda isto veče ušao u odnos sa Majom Marinković.

Kako je ostala sama, Đuričićeva je počela da ostvaruje komunikaciju sa pojedinim zadrugarima, pa je sada čest gost u rehabu gdje borave Filip Car i Aleksandra Nikolić.

Ona je u razgovoru sa Aleks pokušala da skrene misli sa drame koju proživljava, pa su zadrugarke razgovarale o predstojećem lijepom vremenu i zracima sunca u kojima planiraju da uživaju u kupačim kostimima.

– Jedva čekam da se sunčam Aleks, kad krene lijepo vrijeme. Svaki dan ću da se sunčam, čim krene lijepo vrijeme eto me prve – rekla je Anđela.

– Ići ćemo prvo u Rajski vrt dok ne dobijemo malo boje jer ne mogu ovako bijela pred aždaje. Kad dobijemo malo boje i budemo sto posto sigurne e onda ćemo da idemo da se sunčamo – rekla je Anđela.

– Tako ćemo uraditi – rekla je Aleks.

Podsjećanja radi, dok je bila u emotivnoj vezi, Slavnić joj je često prigovarao oko njenog oblačenja, a posebno joj je zaprijetio zbog provokativnih kupaćih koje joj nije dozvoljavao da nosi.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh