Film i TV

ČEKA SE HITNA REAKCIJA PRODUKCIJE! ŽESTOKO SE POTUKLI ZVEZDAN I ANĐELA: Padali ŠAMARI, a onda i ŠUTIRANJE NOGOM

Na svu sreću prisutni zadrugari spriječili su dalju eskalaciju sukoba.

Anđela Đuričić

Zvezdan Slavnić ponovo je prevario Anđelu Đuričić, ali ovog puta osim dodira i poljupca, pala je prava žestoka akcija sa Majom Marinković.

Đuričićeva ni slutila nije da će je njen doskorašnji dečko zbog kog je pogazila moiralne kodekse ubrzo nakon sinoćnjeg karambola zaboraviti i uploviti u romansu sa Majom, te je kao po običaju ujutru došla da ga pozdravi, ali tada je imala i šta da vidi.

Čim je kročila u izolaciju vidjela je Maju i Zvezdana zagrljene i tada doživjela šok. ijReka njenih suza poplavila je Šimanovce, a čim se malo sabrala riješila je i da mu vrati milo za drago.

VIDEO NA LINKU.

Otišla je odmah da se suoči sa njim, ali umesto razgovora pljuštali su udarci i šamari sa obje strane.

Anđela je prva krenula ka Zvezdanu i zadala mu dva udarca nogom u međunožje, a Slavnić se tu ponio krajnje prostački, te je nasrnuo na svoju bivšu djevojku i lupio joj šamar. Na svu sreću prisutni zadrugari spriječili su dalju eskalaciju sukoba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh