Film i TV

KONAČNO! JAVNO OGLAŠAVANJE ĐURIČIĆA – Član porodice otkrio pravo mišljenje o Anđelinom ponašanju u Bijeloj kući

Cijeli region čekao je ovaj trenutak, da se napokon oglasi neko iz familije zadrugarke.

Anđela Đuričić - screenshot

Svima je već poznato kako porodica Anđele Đuričić nije poslala poklone svojoj mezimici na veliki hrišćanski praznik Uskrs, zbog čega je ona neizmjerno tužna i načisto su joj popustile kočnice.

Đuričići su istakli kako ne žele nikakav kontakt sa medijima, a cijeli Balkan kopka pravo mišljenje zadrugarkine porodice.

Na jednom tekstu portala Srbija danas osvanuo je komentar izvjesnog D. Đuričića (identitet poznat redakciji), koji se predstavio kao član Anđeline porodice.

Na vijest o tome kako je bivša zadrugarka Jelena Golubović stavila Anđelinu porodicu na stub srama jer svojoj kćerki nisu poslali Uskršnju čestitku, Đuričić se oglasio komentarom preko društvenih mreža portala SrbijaDanas.

Nema nas nešto mnogo ali smo se dobro rasporedili pa godinama imamo zavidnu ulogu u rijalitijima. Prvo Miki, pa onda ona k…a iz Požarevca, pa onaj Vuk, koji je bio normalan kao da nije naš, pa sad ova mala… uvijek u prvoj liniji i u centru pažnje kako i dolikuje familiji, istina daljoj ali ipak familiji – napisao je on u komentaru na zvaničnoj Fejsbuk stranici portala Srbija danas.

Kako Anđelini roditelji uporno izbjegavaju kontakt sa medijima, bitno je videti da makar jedan član porodice Đuričić nije osudio Anđelino ponašanje.

Kao što vidimo u komentaru on je ponosan što je njihova porodica u centru pažnje i drago mu je što su zastupljeni u rijalitiju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh