Film i TV

DIVNA DNK SE SKINULA U KUPAĆI KOSTIM: Nije imala problem da se OBNAŽI, sa ponosom pokazala TIJELO

Divna je u rijaliti ušla sa ciljem da zaradi novac za operaciju kičme.

Divna Milanović - Screenshot

Učešće Divne Milanović, poznatije kao Divna DNK, obiležilo je prvu sezonu rijalitija “Zadruga”, međutim, ne treba zanemariti njeno ovogodišnje učešče u popularnom TV formatu.

Prethodnih dana je Divna punila novinske stupce zbog događaja sa Markom Janjuševićem Janjušem, kada je zadobila povrede uslijed nezgode koja se dogodila, piše Espreso.

Publika je Milanovićevu upoznala u popularnoj emisiji “DNK” i već tada je znala za njen problem sa kičmom. Jedan od glavnih razloga njenog takmičenja u “Zadruzi” je bilo prikupljanje novčanih sredstava za uklanjanje grbe koju ima od rođenja.

– Divna je rođena sa tim, a i sestra… To je nedostatak nekog vitamina. Otac je kriv! Ne može čovjek sa 60 i nešto godina da pravi djecu – rekao je jednom prilikom polubrat takmičarke prve sezone “Zadruge” za “Srbija danas“.

Međutim, do operacije nikada nije došlo, a Divna nema problem sa pokazivanjem svog tijela. Tako se osmelila i da se skine u kupaći kostim.

Tom prilikom jasno se vidjela grba Milanovićeve, ali ona zbog nije pokazala ni najmanju nesigurnost, što je za svaku pohvalu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh