Film i TV

“TI MENI IZMAMIŠ OSMIJEH!” Zvezdan i Maja se kladili – Anđela će zbog ovog poteza grebati na kapiju?!

Pokušao da je naljuti, pa izazvao suprotan efekat!

Maja Marinković prekinula je Anđelu Đuričić i Zvezdana Slavnića u tome da odu da spavaju, te kada je iselila Đuričićevu iz izolacije, ona je ostala da priča sa Zvezdanom. Njih dvoje su obavili ozbiljan razgovor o njihovom odnosu. Maja mu je zamjerila što ju je Zvezdan probudio, piše Srbija Danas.

– Naljutila sam se malo zbog toga – rekla je Maja.

– Dobro, naljuti se i nemoj više da pričaš sa mnom, može? – pitao je Zvezdan.

– Može – rekla je Maja.

– Dobro, pošto sam sve smislio i namjerno sam uradio sve to. Znao sam da ćeš da poludiš. Namjerno sam te probudio, da te iznerviram. Možeš da budeš na mene ljuta, a ja mogu da ti se zakunem da ona ništa nije uradila namerno. Naljuti se sada na mene i nemoj da pričaš sa mnom – rekao je Zvezdan.

– Što lažeš? Koji si ti, ccc. Ti si toliko namazan, da čovjek ne zna šta da očekuje od tebe. Ti si mene probudio, je l’ si ti svjestan?! Oči ti se smiju – rekla je Maja.

– Da li oćeš da se opkladimo da mi se više nećeš obratiti? Da li možeš da mi se ne obraćaš, ni u prolazu? – pitao je Zvezdan.

– Kladili smo se kod bazena, pa si poslije pukao, sjećaš se, svega se ti sjećaš. Ne znam u šta smo se kladlii. Bila je neka fora, zaje**vali smo se, bili smo kod šanka – rekla je Maja.

– Evo sad ti kažem, ja ti garantujem da ćeš mi se u ovih mjesec dana obratiti i nasmijati – rekao je Zvezdan.

– Ne mogu da se ne nasmijem, ti meni izmamiš osmijeh – rekla je Maja, a Zvezdan se u par navrata, takođe, nasmijao.

– Evo i ti se smiješ – rekla je Maja.

– Pa sada mi je smiješno… Ja ću onda da okrećem glavu da ti ne bude smiješno – rekao je Zvezdan.

– Sad se ponašaš u skladu sa svojim godinama, ozbiljan čovjek, nema šta – rekla je Maja.

Nakon što su sumirali svoj razgovor, Maja je pri izlasku iz izolacije poželjela Zvezdanu laku noć, što je on uzvratio.

Komentari ispod videa su se samo nizali, a mnogi dijele mišljenje da će Anđela đuričić pobjesniti kada sazna za ovaj prisan razgovor i opkladu.

Detaljnije pogledajte u nastavku:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh